Health and More logo

Program "Zdravlje kroz navike"

3-nedeljni program koji će vas inspirisati i podržati u vašem putovanju ka zdravijem načinu života.

Ako ste spremni da preokrenete svoje navike i postignete dugotrajno zdravlje, ovo je pravi program za vas!

Jeste li ikada želeli da imate više energije, bolju koncentraciju i osećate se zadovoljnije u svojoj koži?

Program „Zdravlje kroz navike“ je tu da vam pomogne da postignete upravo to. Kroz pažljivo osmišljen plan koji traje 3 nedelje, otkrićete moć promene životnih stilova i naučiti kako da postepeno uvodite zdrave navike u svoju svakodnevicu.

Ovaj program nije samo još jedna dijeta ili brzinski režim vežbanja

U Programu „Zdravlje kroz navike“ fokus je na trajnim promenama koje će vas pratiti dugoročno. Nema restrikcija i osuđivanja, već samo podrška i motivacija da postanete najbolja verzija sebe.

Tokom prvih nedelju dana programa, usredsredićemo se na vašu ishranu. Naučićete o važnosti pravilne ishrane, kako da napravite ukusne i hranljive obroke, i kako da se oduprete iskušenjima.

Sa našim jelovnikom i receptima, dobićete sve potrebne alate da napravite prehrambene promene koje će vam omogućiti da se osećate bolje nego ikad.

U drugoj nedelji, okrenućemo se fizičkoj aktivnosti. Bez obzira na vaš trenutni nivo kondicije, program „Zdravlje kroz navike“ će vam pomoći da pronađete aktivnosti koje vam odgovaraju.

Bilo da je to lagano trčanje, joga ili ples, otkrićete kako da uključite vežbanje u svoj svakodnevni raspored na način koji će vam biti prijatan i dostižan.

U trećoj nedelji, fokus će biti na vašem mentalnom i emocionalnom blagostanju. Naučićete tehnike za upravljanje stresom, tehnike disanja i prakse meditacije koje će vam pomoći da se osećate smirenije i srećnije.

Shvatićete koliko je važno da brinete o svom umu jednako koliko i o svom telu.

Neka "Zdravlje kroz navike" bude vaša karta ka zdravijem, srećnijem i ispunjenijem životu

Upis na program “Zdravlje kroz navike” je zatvoren. 

Sledeći termin početka programa je 15.01.2024.

prijavi se na listu čekanja